2018. május 30. 16:43 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Csakrameditáció hatásai

Boldog napot Kedvesek! <3

Végre eljött az az idő, amikor berendezkedtünk már annyira a boltocskánkban, hogy el tudjuk indítani foglalkozásainkat, tanfolyamainkat is :-)

A csakrameditáció lesz az első, amelyet nálunk a jövőben heti rendszerességgel elérhettek. Azért esett a választás erre a foglalkozásra, mert a legcsodásabb és egyben legegyszerűbb eszköz is arra, hogy a heti gondokat, fel nem dolgozott benyomásokat, eseményeket, lelki sérüléseket, rágódásokat elengedjük - ne cipeljük akár évekig -, s felfrissülve, megújulva induljunk neki a hétvégének, majd az új hétnek.

Azért a csakrakezelések hatásai nem merülnek ki ennyiben :-) Tökéletes megoldást jelentenek arra is, hogy a minket érő benyomásokat, traumákat, történéseket úgy dolgozzuk fel, hogy a fizikai testünkre ne vetüljenek ki azok hatásai, tehát a csakrakezelés folyamán letegyük azokat a lelki terheket, amelyek a későbbiek folyamán megbetegítenének. Segítségével elérhetünk egy letisztult, nyugodt, egyensúlyi állapotot mind fizikai, mind lelki, szellemi szinten is.

A csakrameditáció során minden egyes csakránk energetikai állapotára hatást gyakorlunk, ezáltal a csakráinkkal összeköttetésben lévő meridiánjaink is kiegyensúlyozott energetikai állapotot érnek el. A meridiánok a testünket átszövő energiavezetékek, melyek szerveinkkel, szervrendszereinkkel, funkcióinkkal állnak kapcsolatban és ezek működését tudjuk a meridiánokon keresztül befolyásolni. Mivel a 7 fő csakránk összeköttetésben van a meridiánjainkkal, ezért a csakrák energiával való feltöltése, az esetleges blokkok oldása hatással van a hozzájuk kapcsolódó meridiánok energetikai állapotára is és ezen keresztül minden szervünk energiaszintjére.

Minden egyes csakrameditáció, csakrafeltöltés - akár ásványok segítségével - preventív hatással van fizikai testünkre is, tehát ha akár naponta, vagy hetente végzünk ilyen kezelést - akár önmagunkon -, el tudjuk kerülni, hogy ebben a felgyorsult, rohanó világban a minket érő, számtalan hatás problémát okozzon akár lelki, akár szellemi, vagy fizikai testünkben. 

Számtalan módja létezik a csakratöltésnek, például meditációban elképzeljük egyenként a csakráinkat és vizualizáljuk, ahogyan megtöltődnek a megfelelő színű fénnyel, vagy helyezhetünk csakraköveket is a megfelelő helyre, s így nyugalmi állapotban töltünk el 15-20 percet vagy fél órát, de ásványokból is kialakíthatunk erőtereket, melyre a legalkalmasabbak a hegyikristályok, s lehetőség szerint nyers, csúcsos formájukban, de készíthetünk ásványokból gyógyító-, elengedést segítő, stb. erőtereket is. Közben hallgathatunk mantrákat, meditációs zenét is, s bevezetésképpen mindig a lézgésünk szabályozásával kezdjük a terápiát, mert a jógalégzés ilyenkor is segít hamarabb elérni az ellazult állapotot és a hétköznapok során is nagyon hatékony, például félelmek enyhítésére, vagy stresszhelyzetekben "tiszta fejet", nyugodt szívet teremteni :-)

Csak egy jó tanács: én általában a heti munka lecsengése - ha egyáltalán van ilyen :-) - után, legtöbbször pénteken délután vagy este szoktam önmagamon is ezt a kezelést alkalmazni, mert akkor feltöltődve, a problémáimat, a heti stresszt és terheléseket letéve futok neki a boldog hétvégének és így sokkal könnyebb a hétvégi élményekből is töltődni, erőt gyűjteni a következő hétre és sokkal hosszabb időn keresztül tudom megőrizni az egyensúlyi állapotot! :-)

Használjátok egészséggel! :-)

Sok szeretettel! <3

Detty

csakrameditacio.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9314012484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása