2018. december 04. 13:40 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Segítő ásványok ünnepek előtti időszak átvészelésére :-)

 

Boldog napot Kedvesek! <3

Most, hogy hamarosan itt a karácsony, tegye fel a kezét, aki még soha de soha nem jutott el így év vége felé az idegösszeroppanás határáig :-) No, ugye :-) Időnként mindannyian, akarva, akaratlanul ott táncikálunk, mert vagy túl sok a feladat, vagy elfáradtunk már, vagy mindent de mindent most év végén egyszerre szeretnénk megoldani , befejezni, pótolni:-) Mai írásommal abban szeretnék segíteni, hogy valóban boldogan, harmóniában, nyugalommal jussunk el az ünnepekig, bármit is dobott a gép nekünk az előtte lévő időszakban :-) 

Füstkvarc

Róla már írtam, ő az egyik csodálatos segítőnk a stressz leküzdésében :-) Szóval jöhet minden mennyiségben! :-) Fokozza a terhelhetőséget, ami ilyenkor, pörgős időszakokban nagyon jól jön. Nem hagyja, hogy kimerüljünk, mert segít átvészelni a nehezebb időket, s támogat abban, hogy mindent megtegyünk, ami elő van írva :-) Ellenállóvá tesz minden stressztényezővel szemben, s hatására nyugodtan, dinamikusan, összeszedetten, hatékonyan tudjuk agyondolgozni magunkat, szóval egy füstkvarc ékszer vagy marokkő - vagy az összes - mindenkinek nagyon jól jön :-) Érdemes citrinnel vagy gránáttal együtt viselni, mert így életkedvünket, optimizmusunkat is növelhetjük.

Gránát

Ünnepek környékén kötelezővé tenném a viselését mindenki számára! :-) Nagy segítség stresszel terhelt, kilátástalannak tűnő időszakokban, főként akkor, amikor beüt a "világvége". Fokozza a lelki és testi ellenállóerőt is. Csodásan támogat nehézségek idején, mert önuralmat ad, növeli az akaraterőt, egészen rendkívüli módon erősíti kitartásunkat és percről-percre, napról-napra segít összpontosítani erőinket és gondoskodik az utánpótlásról is. Önbizalmat, életvidámságot, bátorságot ad és segít abban is, hogy az előttünk tornyosuló problémahegyek helyett egyszerűen csak megoldásra váró feladatokat lássunk, amelyekről biztosan tudjuk, hogy megbirkózunk velük. Ez az ásvány jó párost alkot például a rózsakvarccal is, mert közös hatásuk révén feloldódnak régebbi sérelmeink, melyeket önbizalmunk szenvedett el, s melyek miatt csökkent kezdeményezőkészségünk is. Szóval ők ketten rendíthetetlenné tesznek az újrakezdésekben, erőt adnak olyan nagy feladatok vállalásához, melyeket azelőtt önértékelési problémáink miatt kerültünk.

img_20181204_131057.jpg

Hematit

Ez a kő erőssé, eltökéltté és dinamikussá tesz. Növeli az akaraterőt, vitalitást. Megmutatja, mit kell tennünk saját életünk, életkörülményeink javítása érdekében, s támogat is ebben a folyamatban. Felébreszti bennünk a túlélési ösztönt és segít, hogy minden erőnket összpontosítani tudjuk, akár vészhelyzetekben is. Biztosítja, hogy gyorsan regenerálódjunk testi, lelki, szellemi szinten, túlterheltség vagy betegség után is. Elevenné, stabillá, körültekintővé tesz. Tökéletes választás ünnepek előtti időszakokra :-)

Piros jáspis

No, ő egy igen érdekes kő :-) Akaraterőt ad nehéz helyzetekben és támogatást abban, hogy elérjük céljainkat. Képessé tesz rá, hogy leküzdjünk dolgokat, ha kell, harcoljunk céljainkért, viszont őrizzük meg becsületességünket. Hatására alkalmassá válunk nehéz, akár kellemetlen feladatok végrehajtására is. Elképesztő módon növeli önvédelmi képességünket és ezzel kapcsolatos erőnket is, szóval ha akaratos, kitartó, erős és nyerő szeretnél lenni, szükséged van támogatásra egy nagy "csatában", akkor hajrá! - a piros jáspis igazán tökéletes segítséged!

Nehéz időszakokban nagyon hatékony támogató még a bronzit, a heliotrop, mert segítségükkel folyamatosan "topon" tudunk maradni azáltal, hogy testünket, lelkünket, szellemünket is erősítik és képessé tesznek nagy megterhelések elviselésére, belső nyugalmunk megőrzése mellett.

Szeretettel kívánom minden Kedvesnek, hogy legyen az ünnepek előtti időszaka békés, sikeres és nyugodt! <3

<3 NAMASTE <3

Detty

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5014416992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása