2018. május 26. 13:02 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Pszichés védelem ásványokkal

Boldog napot Kedvesek! :-) <3

Mostanság kedves Vendégeink részéről sokszor felmerült a pszichés védelem kérdése, ezért most ezt a témát szeretném kicsit taglalni.

Számtalanszor kerülünk olyan élethelyzetbe, amikor úgy érezzük, hogy kezelhetetlenné válnak számunkra a minket érő történések, benyomások, energiák. Itt ne feltétlenül csak azokra a helyzetekre gondoljunk, amikor embertársaink viselkedése, jelenléte miatt nem tudunk megbirkózni a benyomásokkal. Számításba kell vennünk azokat a hatásokat is, amelyeket másfajta, akár technikai, elektromágneses sugárzások okoznak, mert sokszor bárki jelenléte nélkül, bármilyen adott probléma nélkül is érezhetjük úgy, hogy kimerítenek minket a jelenlévő, számunkra már kezelhetetlen energiák. Mindkét esetre számos megoldás létezik a kristályok segítségével, de hosszú távon mindenképpen az a megoldás, ha megtanuljuk tudatosan kezelni ezeket az állapotokat és teszünk önmagunkért. Erre számtalan módszer létezik, ilyen például a csakratöltés, meditáció, jóga és különböző légzéstechnikák, stb. 

Kristálygyógyászatban a koncentrikus köröket tartalmazó rajzolatú achátot alkalmazzuk azokban az esetekben, amikor a belső erőt, stabilitást kell kialakítani, fejleszteni, mert hosszú távon ez megoldás jelent mindenfajta pszichés terhelés esetében. Elősegíti a befelé fordulást, önálló lelki védelem kialakítását. Talizmánként, marokkőként, medálként vagy bármilyen ékszerként viselve alkalmazhatjuk, de fontos, hogy hosszútávon dolgozzunk együtt egy-egy ásvánnyal - és ez szinte minden ásványra érvényes -, mert ha csak néhanapján vesszük elő köveinket, nem tudnak stabil, erős hatást gyakorolni egy-egy állapotra.

A fekete turmalin minden negativitással szemben védelmet ad és a támadhatatlanság érzését erősíti bennünk. Spirituális hatásai közül nagyon fontos az átok és fekete mágia elleni védelme és azon hatása, hogy minden külső befolyással szemben semlegessé tesz, így megelőzi a stresszt és a belső feszültségek kialakulását, de egyúttal erősíti a józan gondolkodást és a koncentrációs készséget. Ezen képessége tökéletesen jól kihasználható olyan élethelyzetben lévőknek, vagy olyan munkakörben dolgozóknak, ahol általában nagy nyomás alatt egyszerre sok negatív hatás érheti az embert, de mégis teljesítenie kell.

A türkiz kiváló még erre a célra, mert megtanít minket arra, hogy hogyan alakítsuk ki stabil és tartós belső védelmünket, de a tanulási időszakban külső védelmezőként funkcionál. A spirituális védelem egyik legfontosabb kristálya. Fekete mágia, manipuláció, negatív energiák - még negatív érzelmi energiák, mások hangulatai - ellen is védelmet ad. Segít abban, hogy sorsunk irányítását saját kezünkbe vegyük és feladatainkat önállóan és hatékonyan oldjuk meg. Megszünteti a félelmeket és rémálmokat. A türkizt célszerű vagy a napfonat csakráig érő medálként viselni, vagy naponta 2-3-szor megérzésünk szerinti ideig a napfonat csakrára helyezni. 

A fent említett ásványok is képesek csökkenteni az elektroszmog, geopatikus stressz hatásokat, de nagyon fontos tisztáznunk azt, hogy olyan ásvány nem létezik, amely leárnyékolná, megszüntetné vagy el tudná nyelni ezeket a terheléseket. Teljesen felesleges életterünkben, lakóterünkben ásványokat elhelyezni ezzel a céllal, mert bármennyire is hatékony és csodálatos segítők, arra képtelenek, hogy ilyen hatalmas terhelést kezeljenek, ugyanis pillanatok alatt telítődni tudnak ezekkel a negatív energiákkal. Arra viszont képesek, hogy a szervezetünkben újra egyensúlyt teremtsenek ezeknek a környezeti ártalmaknak az elszenvedése után, illetve hosszú távú alkalmazásukkal megelőzzék a sugárzások következtében kialakuló betegségek, fizikai problémák megjelenését, illetve csökkentsék az ezzel járó tüneteket. Ne felejtsük el, hogy az elektroszmog terhelés csökkentése itt a valódi feladat, melyre már léteznek jó megoldások!

img_20180526_130006.jpg

 

Sok szeretettel! <3

Detty

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8314004146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása