2018. június 29. 11:49 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Belső szervi gyulladások kezelése ásványokkal

Csodás napot Kedvesek! <3

Újabb, gyakran felmerülő probléma kristálygyógyászati kezelésével kapcsolatban jövök most egy kis szösszenettel.

Elég gyakoriak manapság a belső szervi gyulladások. Nagyon sokan fordultok hozzám pl. nőgyógyászati-, bélrendszeri-, vesemedence gyulladásokkal. Ezekre a problémákra a legerőteljesebb hatású ásvány a heliotrop.

img_20180629_110826.jpg

Visszatérő gyulladások megelőzésére érdemes folyamatosan ékszerként viselni, viszont amikor már gyulladás alakult ki a szervezetben, a leghatásosabb, ha kristályvizet készítünk ebből az ásványból. Elég, ha 2-3 borsónyi darabot belehelyezünk kb. 3 dl - lehetőség szerint tisztított - vízbe, egy éjszakán keresztül hagyjuk, hogy a víz átvegye az ásványok információját és ezt a vizet másnap elfogyasztjuk. Érdemes 2-3 óránként kisebb mennyiséget meginni belőle, vagy reggel, délben és este 1-1 dl-t. Kúraszerűen fogyaszthatjuk az így készített vizet, mert semmiféle mellékhatása nincsen, viszont ügyeljünk itt is az ásványok rendszeres tisztítására, töltésére! (vízprogramozásra használt ásványainkat elég 1-2 hetente megtisztítani és feltölteni)

A belső szervi gyulladásokkal járó görcsök oldására a leghatékonyabb ásványok az amazonit és a malachit, melyeket görcsök, görcsrohamok esetén ráhelyezünk az érintett területre a fájdalom elmúltáig, enyhüléséig. Amennyiben csak ékszer formájában áll rendelkezésünkre az ásvány, úgy is nyugodtan alkalmazhatjuk, de természetesen ebben az esetben is érvényes az, hogy a nyers ásványoknak van a legerőteljesebb hatásuk.

img_20180629_113109_1.jpg

 

A testkezelésre használt ásványainkat mindig tartsuk energetikailag tisztán, főként, ha tudjuk, hogy bármikor szükségünk lehet rájuk! Minden egyes kezelés után tisztítsuk meg és töltsük fel őket annak érdekében, hogy azok az energiák, melyeket a kezelés során átvett az ásvány, már ne tudjanak ránk visszahatni.

 

Sok szeretettel! <3

Detty

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6414081601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása