2018. május 22. 21:36 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Mik azok a védelmi ásványok és szerencsekövek?

Boldogságot Kedvesek! <3

Köszönöm az újabb kérdést, kérést, s igyekszem eleget tenni ígéreteimnek, úgyhogy most jöjjenek a védelmi ásványok - nagy vonalakban persze, mert napokig tudnék róluk beszélni - :-)

Sokakban felmerül a kérdés, hogy valóban működnek-e a védelmi ásványok? Nos, igen, de nem úgy, ahogyan sokan elgondolják. Egy ásvány nem lesz a testőrünk, hogy elhárítsa az ellenünk irányuló támadásokat, vagy megvédelmezzen a negatív energiáktól. 

Az ásványokról tudjuk, hogy lelki és szellemi hatásaik gyakorlatilag kiaknázhatatlanok. Véleményem és tapasztalatom szerint a legcsodálatosabb önfejlesztő "eszközök", de méginkább támogatók, segítőtársak. Léteznek ásványok, melyek által meg tudjuk szüntetni azokat a hitrendszereinket, szokásainkat, gondolkodási és viselkedésmintáinkat, amelyek gátolnak minket a haladásban, a boldogság elérésében, szakmailag vagy életünk bármely területén. Más ásványok abban segítenek, hogy megszüntessük azokat a félelmeinket, amelyekkel folyamatosan olyan helyzeteket idézünk elő, amikor valóban félelemre van okunk (hiszen tudjuk jól, hogy körülményeink, kapcsolataink, a minket érintő események mindig lelki állapotunkat, belső beállítottságunkat tükrözik vissza).

Az ásványok tehát nem konkrétan védelmeznek. Sokkal inkább minket tesznek alkalmassá arra, hogy ne pesszimistán gondolkodjunk, ne félelmeink, rossz beidegződéseink, esetleg mániáink, hitrendszereink irányítsanak, hanem legyünk nyitottak a változásra, fejlődésre és ebben a folyamatban működnek közre, sőt, nagyon sok esetben az ásványok ezen fejlődési folyamataink elindítói is. 

Nagyon érdekes személyes tapasztalatomat azért szeretném megosztani Veletek, hogy még jobban belelássatok azokba a mechanizmusokba, amelyekkel, ahogyan az ásványok működnek.

A lepidolit nevű ásványról a német kristálygyógyász szakirodalom (számomra azért ez az irányadó, mert Németországban a kristálygyógyászatnak az 1100-as évekre visszanyúló gyökerei vannak, fennmaradt írásos emlékekkel, melyeket a mai napig tiszteletben tartanak és előszeretettel alkalmaznak az alternatív gyógyászatban) azt tartja, hogy a lelki, szellemi elhatárolódást segíti. Évekkel ezelőtt még nem tudtam, hogyan is értsem mindezt, mígnem olyan helyzetbe kerültem, hogy érzelmi alapon tartósan rám "kerültek" mások terhei, melyeket egy idő után teljesen magaménak hittem és saját dolgaimat feladva rohantam megoldani mások problémáit. Ismerős ez sok mindenkinek, ugye? :-) Szóval ebben a helyzetben nem bírtam tovább a terhelést és elkezdtem viselni egy lepidolit karkötőt. Néhány nap után egyértelműen kiderült, hogy az elhatárolódást segítő hatása hogyan nyilvánul meg, ugyanis olyan hátraarcot fordítottam mások problémáinak, hogy engem is meglepett, de mivel az empátia készségét ez az ásvány nem befolyásolja, továbbra is segítettem, de már a saját határaimat megszabva, először saját dolgaimra fókuszálva és azokat elvégezve, mert ez a kő rádöbbentett, hogy akkor tudok másoknak igazán hatékonyan segíteni, ha a szakmámmal, hivatásommal foglalkozom elsősorban és a megszerzett tapasztalataimon keresztül támogatok minden hozzám fordulót.

Ennek az ásványnak a hatására gondoltam végig először azt is, hogy öntudatlanul megyünk bele olyan helyzetekbe, amikor a másiknak nem célja az, hogy dolgozzon önmagán és fordítson sorsán, bármit is feladjon addigi gondolkodásmódjából, mert nemes egyszerűséggel csak keres valakit, akire átteheti a problémáit, s az ezzel járó stresszt, mert számára ez így könnyebb...Elgondolkodtató viszont az, hogy míg mi erre vevők vagyunk, szétcsúszhat a saját életünk, tehát feltartjuk ezzel önmagunkat, s nem utolsó sorban beavatkozunk egy karmába, mert a másik ember szentül meg van győződve arról, hogy neki más dolga már nincsen, mert sikerült megint valakire "átpakolni" a feladatát, tehát szikrányit sem fejlődik ebből a helyzetből. Bárki bármit mond is, nekem az a véleményem, hogy az elhatárolódásra igenis szükség van önmagunk és mások érdekében - és ennek a folyamatnak nagyszerű támogatója, előidézője, segítője a lepidolit. Nem véletlenül tartják az egyik leghatékonyabb kőnek energiavámpírok ellen :-)

Számtalan ásványnak vannak olyan hatásai, melyeket önmagunk védelmében tudunk használni, ezért örülök különösen annak, hogy hosszú évek munkáját hamarosan át tudom adni Nektek, annak érdekében, hogy haladjatok, fejlődjetek, boldogok és egészségesek, sikeresek legyetek.

A fotón az első olyan kis "műveimet" látjátok, melyeket szívem minden szeretetével készítettem és igyekeztem úgy összefoglalni röviden, tömören az ásványok fő hatásait, hogy szükség esetén akár gyorsan ki tudja választani mindenki a saját élethelyzetéhez, lelkiállapotához leginkább megfelelőt! :-) 

Hamarosan indul a kristálygyógyászat webshopunk, s ott is fent fognak "lakni" ezek a segítő - talizmán, szerencse és egészség - kövek :-)

www.indigolite.hu

 

talizmanok.jpg

Szeretettel! <3

Detty

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr1013867534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása