2018. április 25. 00:23 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Stresszkezelés aventurinnal

Sziasztok Kedvesek! :-)

Tudom, tudom, már megint az a fránya stresszkezelés :-) nem tehetek róla, de vesszőparipám a betegségmegelőzés,  a nyugodt, békés, boldog, sikeres élet és egyebek kapcsán ez a téma. Talán azért, mert valóban életünk, testi, lelki egészségünk múlik rajta, hogy foglalkozunk-e vele, vagy hagyjuk, hogy eluralkodjon és győzzön felettünk.

A kristálygyógyászatban számtalanféle ásvány és megoldás létezik a stressz csökkentésére és egészségkárosító hatásának kivédésére is. Valaminek okán napok óta az aventurin "kéredzkedik" bemutatásra, s remélem, sokaknak pont most ő lesz a megoldás :-) Lássuk is akkor, mit tud:

Az aventurin abban nagyon erős, hogy segít mindig a jelenben lenni, a jelenre és annak eseményeire, tennivalóira összpontosítani. Stresszkezelésnél azért tudjuk jól használni ezt a hatását, mert sokszor gondolatban előrébb járunk, vagy esetleg nyomasztónak érezzük azt, hogy ott tartunk, ahol, s ezek a gondolatok nem éppen motiválóak, sőt, gyakran kialakítjuk magunkban azt a véleményt, hogy nem haladunk elég gyorsan, sokkal több mindent kellene elvégeznünk, megtennünk, régen nem itt kellene tartanunk már az előttünk álló feladathegyek megoldásában, stb. és máris stresszforrást hoztunk létre s "cselekvőképtelenné" tettük magunkat :-) Az aventurin ilyen esetben belső nyugalmat ad és elősegíti, hogy nyugodtan, békésen, türelemmel végezzük feladatainkat, szépen, sorjában. Emellett segít abban, ha már egyszer sikerült jól "felstresszelnünk" magunkat, hogy csillapítja a haragot, dühöt, félelmeket és megszabadít a visszatérő negatív gondolatoktól - ezáltal a saját magunknak generált stresszforrásoktól is. Akkor is érdemes használni, ha nem vagyunk kifejezetten stresszes állapotban, mert a nyugalom és gondtalanság érzését erősíti bennünk és mint tudjuk, pozitív belső beállítottsággal sokkal hatékonyabban működünk életünk minden területén! :-)

Az aventurint viselhetjük karkötőként, láncként vagy medálként, de marokkőként magunknál hordva, időnként kézbe véve is érvényesülnek ezek a hatásai.

Használjátok egészséggel Kedvesek! :-)

Sok szeretettel! <3

Detty

30777155_10209230294832756_1255619680_n.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5013868740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása