2018. április 24. 14:11 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Csikung golyók használata, hatása

Sziasztok Kedvesek!

Ma egy olyan apró kis csodára szeretném felhívni a figyelmeteket, amellyel sokat tehettek önmagatokért. Évek óta csikung golyó rajongó vagyok, s élvezem áldásos hatását. (igaz, hogy ezalatt több garnitúra ásvány- és fémgolyót ajándékoztam el, mert mindig volt valaki, aki beleszeretett a módszerbe és nagy szüksége volt rá :-) ) Ezt a roppant egyszerű eszközt, technikát szeretném most bemutatni Nektek, hogy akár ezáltal is növelni tudjátok a belső békét, nyugalmat, csökkenteni tudjátok a stresszhatásokat.

A csikung golyó kínai eredetű. A csi szó jelentése levegő, légzés, a kung szó jelentése pedig erőkifejtés, munka. A csikung tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, amely a kínai gyógyászat egészségmegőrző módszereit foglalja magában.

A csikung golyókat főként a nyugalmunk megőrzésére, visszanyerésére használjuk, de a tenyerünkön összefutó meridiánjainkon található akupresszúrás pontjainkra is hatással tudunk lenni velük, ezáltal javítani tudunk egészségi állapotunkon, immunrendszerünk működésén. 

Sokféle formája kapható. Vannak fémből készültek, melyeken különböző szimbólumok találhatóak. Ezek a szimbólumok erősítik ennek a nagyon egyszerű technikának a hatását, s pozitívan befolyásolják közérzetünket, energiaszintünket, lelki állapotunkat. A fém golyók belsejében lévő szerkezet vibrációt és hanghatást idéz elő egyszerre, a gyakorlatok során, s ezek intenzíven hatnak lelkünkre, testünkre, szellemünkre - harmonizálnak, kiegyensúlyoznak. Az ásványból készült csikung golyók további előnyei pedig, hogy  az ásvány rezgései által plusz energiához tudunk jutni a gyakorlatok során, hiszen a tenyerünkön lévő reflexpontjaink kiválóan fel tudják venni ilyen módon az ásvány energiáját. Lényeg, hogy bármelyiket is használjuk, javunkra szolgál, mert azonnali hatásai vannak, mint például a nyugalom, béke, felfrissülés, rendszeres használat esetén pedig kifejti betegségmegelőző hatását is, mivel biztosítja, hogy a tenyerünkön átfutó/végződő meridiánokban kiegyenlítődjön az energiaáramlás.

Próbáljátok ki, mert nagyon egyszerű és hatékony módszer!

 30874561_10209228246221542_961511382_n.jpg

Sok szeretettel! <3

Detty

 

https://www.youtube.com/watch?v=YuIQJgqVIJ8

https://www.youtube.com/watch?v=qSx1RYu6ga0

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2813837308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása