2018. április 03. 21:19 - Berta Bernadett kristálygyógyász

Információmegosztási lázban égek :-)

Sziasztok Kedvesek! <3

A napokban megfogalmazódott bennem, hogy hatékonyabbá kellene tennem a kristálygyógyászati módszerekkel kapcsolatos információk megosztását, terjesztését :-). Szívem szerint az egész világba kikiabálnám, hogy milyen szinten és milyen egyszerűen működő dolog valójában a kristálygyógyászat - s ha ez nem így lenne, nyilván még az ásványok iránt érzett szeretetem okán sem nagyon foglalkoznék vele -.

Én is folyamatosan tanulok, fejlődöm, s egyre szélesebb skálájába botlom bele mind a fizikai, mind a lelki problémáknak, szóval mindig jön valami teljesen új és ha arra sikerül megtalálnom a gyógyírt, elmondhatatlanul boldog vagyok és máris világgá kürtölném :-) Szeretem megosztani a tapasztalataimat, sikerélményeimet is, persze, de fő célom az, hogy a már régebb óta, széles körben alkalmazott módszerekkel, plusz az új lehetőségek kipróbálása által sok ember kezébe adjak egyszerűen működő, olcsó és hatékony megoldásokat.

Eddig olyan formán történtek nálunk, itt az Indigolite Ásványboltban a képzések, hogy minden Kedves "gyorstalpaló" keretében a legfontosabb információkat megkapta speciálisan, saját problémákra, s az utóképzés e-mail-ben, sms-ben zajlott :-) Nyilván működik ez így is  és nagyon szívesen csinálom ezen túl is, hiszen tudom, hogy azért fordultok hozzám, mert hisztek az ásványok gyógyító erejében és számítotok rám, szakmai tudásomra - és ezt hálásan köszönöm! :-) <3 Viszont gondoltam egyet, s ma megálmodtam, hogyan adjam úgy át a szükséges tudást, hogy terjedjen, mint a futótűz, s egyszerre ne csak egy-két emberrel ismertethessem meg a lehetőségeket :-) Így hát meg is születtek az Indigolite Kristálygyógyászat Workshopok - a fejemben :-) Szerintem napok kérdése és meg lesz az első néhány téma is.

Az egyik fő, igen gyakori problémakör, amin gondolkodtam, az a stresszkezelés. Aki járt már nálunk, tudja, hogy itt szinte "kötelező" a citrinvíz fogyasztása s nagyon sokan jeleztétek vissza, hogy mennyire jó, stresszcsökkentő, felvidító, nyugtató. A stressz egy nagyon káros, rengetegféle fizikai tünetet és betegséget létrehozó érzelmi állapot, de például a citrin nevű ásvány képes csökkenteni és hatásait semlegesíteni. Igen, a kristálygyógyászat tele van ilyen pofon egyszerű, könnyen megtanulható és nagyon hatékony megoldásokkal :-) Ezt szeretném a workshopokon megismertetni mindenkivel és olyan formában átadni egy-egy témakörrel kapcsolatos tudásomat, hogy a hétköznapokban, otthoni körülmények között is bárki használhassa, épüljön, szépüljön, egészségesedjen és haladjon! :-) 

Szerintem hamarosan jövök a részletekkel!

Sok szeretettel! <3

Detty

young-woman-2622725_640.jpg

 

 

https://www.facebook.com/asvanybolteskristalygyogyaszat/

https://www.indigolite.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristalygyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7513798928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása